Kari Nordmann
Close
Meny
menu
Kari Nordmann

Kari Nordmann

Close
close

BEHANDLINGER

Alle Eximia spesialister og Eximia City klinikker tilbyr både Eximia basisbehandlinger (anti-age/figurforming), og Eximia spesialbehandlinger.

Spesialbehandlingene tar utgangspunkt i basisbehandlinger, men jobber dypere, med 5 teknologier, for å få optimale resultater på  bekjempelse av cellulitte, strekkmerker, rynker,  slapp hud, decolete` og uønskede fettdepoer, samt oppnå maksimal effekt på  lift av ansikt, byst og rumpe.

For å utføre spesialbehandlinger kreves en egen "Eximia Spesialist" utdannelse, og alle behandlere sertifiseres gjennom Skin Medical Gruppen AS.

Eximia spesialister utfører også behandlinger mot smerter og lymfeødem samt prestasjonsfremmende behandlinger som økt oksygenopptak, raskere restitusjon, og utskillelse av avfallstoffer (d-tox).

Ansiktsbehandlinger

Ansiktsbehandlinger
This is some random text
MR GENT
This is some random text
* Spesialbehandling - kan kun utførest av oss som er Eximia spesialister

KONSEPTER

KONSEPTER

Skin Medical har i samarbeide med leger, leger, kost og ernæringsfysiologer utviklet spesialprogrammer for raks og varig vektreduksjon samt anti-age.

 

Våre antige pakker tilpasses hver enkelt klient etter hudtype, problem og ønsket resultat. Pakkene inkluderer klinikkbehandlinger med spesialserums som sluses inn med Eximia´s eletroterapi, vakuum som stimulerer huden, hjemmebehandlinger og produkter. Spør din behandler om 7 dager, 28 dager eller 56 dagers program spesialdesignet for din hud.

 

For vektreduksjon og vektkontroll har vi 4 konsepter som inkluderer alt fra målrettede behandlinger, diettprogrammer, tilskudd, kremer og treningsprogrammer.

 

 Vårt bestselger er "7 Days", som er et total konsept som inkluderer 4 klinikkbehandlinger, diettplan, kostilskudd, kremer samt et enkelt hjemmeprogram for trening.

7 Days er laget for deg som ønsker en raks og effektiv vektnegang.  Programmet passer ypperlig før en reise, før badesessongen, før en fitnesskonkurranse, eller for deg som rett og slett trenger å komme inn i en kjole/dress som brått har blitt for trang.

Programmet er utviklet av leger, forsker, kost & ernæringsfysiologer og programmet har også en helsemessig effekt og trolig også en epigenetisk effekt, gjennom sitt kombinasjon av faste og fettspalting med HR77 laser.

 

Programmet inkluderer: 

 

4  x Eximia behandlinger, med laser, vakuum, sliping, elektroterapi og radiofrekvens

7 dagers spesialdiett for rask vektnedgagn

Vitamin og mineral tilskudd for 7 dager, 28 stk.

Spesialkremer for klinikk og hjemmebrk

Tilpasset treningsprogram

 

Se resultater og følg oss på FB, “7daysNorge”. 

BETTER FEELINGS

Helse

Helse
Helse

HELSE

Vi har fått tilsendet en rekke resultater fra våre kunder å Eximia gjennom 15 år,  men vi har ikke samlet dette i noen form for dokumentasjon.

Vi har mottatt en rekke takkebrev fra våre kunder og resultatene er i noen tilfeller så gode at vi føler at flere burde få vite om denne muligheten

som Eximia gir. 

EXIMIA har siden 2001 benyttet en kraftig vakuum massasje som i dag er en del av totalbehandligen.  Vakuumfasen aktiverer blod- og lymfesirkulasjonen gjennom et 4-stegs vakuummassasje system – sug, trykk, sug, pause. Lymfe- drenasjen bidrar til at kroppen kvitter seg overflødig væske og avfallsstoffer, mens den dype bindevevsmassasjen hjelper til med å løse opp forkalkninger i vevet og fjerner overflødig protein og fett. 

 

EXIMIA HR 77 behandlingene har vist seg å kunne være effektive på:

Dårlig blod- og lymfesirkulasjon
Ødem (Veskeopphopning)
Muskel- og leddplager
Mage - og tarmproblemer
Cellulite og lokal fedme
Slapp Hud
Linjer og Rynker


Våre kunder har også gitt oss gode tilbakemeldinger på:

-  detox / avgiftning
- Sirkulasjonsfremmende
- Bedrer imunforsvaret
- stabiliserende på mage og tarm
- Fjerner ødemer / væsekeansamlinger
- Gir en forbedret søvnkvalitet
- kan øke det psykiske og psykiske overskuddet

Dessuten meget gode tilbakemeldinger på smertelindring ved fibromyalgi, revmatisme og leddgikt, MS, plager med ME, lymfeødem, allergier, hudproblmer, brystkreftoppererte, bindevevssyktdommer m.m


EXIMIA I KOMBINASJON MED FETTSUGING OG LYPOLYSE

- Mykgjør av "fettknuter" før operasjon
- Reduserer post operativ hevelse
- gir et jevnere restultat
- strammer huden etter behandling 


Dette er en skånsom og behagelig behandling for de aller fleste. Vi anbefaler at
man tar en kur på 10 behandlinger for å oppnå best mulig og lengst varig resultat