Kari Nordmann
Close
Meny
menu
Kari Nordmann

Kari Nordmann

Close
close

EXIMIA - din velvære er vårt mål!

Vi ønsker å rense, stimulere og forbedre kroppens egne systemer for å oppnå maksimal forbrenning på en så naturlig måte som mulig, samtidig som vi ser på den epigenetiske forandringen vi kan oppnå ved å kombinere Laserporasjon (lavfrekvent laser i kombinasjon med eleketroterapi) for fettspalting, teknologi og dietter slik at kroppen går fra en "lagringsmodus" til en "forbrenningsmodus".

 

 

 

Eximia konseptet består av teknologi, klinikker og spesialister!

Eximia er en videreutvikling av suksessmaskinen Resolution 7, som var det

desidert største vakuum-systemet i Norge frem til Eximia virkelig fikk fotfeste. Deretter kom de litt kraftigere maskinene som heter Eximia K33 og Eximia K33 MED. Disse med kraftigere ultralyd på 33 kgh. og Sistnevnte med fargeskjerm og to uttak for vakuum.

Så gjorde Bionix et gjennombrudd med maskinen Eximia HR77. Der er ultralyd er byttet ut med lavfrekvent laser. I tillegg er maskinen utstyrt med multipolar radiofrekvens, Radiolift. Et hendig håndstykke som effektivt med hjelp av elektriske impulser, umiddelbart strammer opp den tynne huden i ansikt, nakke, bryst, hals og hele resten av kroppen.

 

Eximia er flere ulike maskiner i en og samme maskin og det er

kombinasjonen av disse ulike elementene som gjør EXIMA til Norges mest

populære og mest solgte vakuumslankesystem.

Innovativ teknologi - Eximia HR 77

EXIMIA HR77 er den aller siste utgave av de populære Eximia maskinene.
Eximia er Norges største vakuum slankesystem hvor de gode resultatene oppnås ved å kombinere av godt vitenskapelig gjennomprøvde og dokumenterte behandlinger.

 

Se dokumentasjon på LASERPORASJON for effektiv fettspalting

Mulighet for å legge til bildetekst

Patenterte behandlinger

Kombinasjonsbehandlingene som er patenterte gir et helt...

SPESIALISTER

Eximia spesialistene er som navnet tilsier spesialister på Eximia behandlinger.
Etter basis Eximia utdannelse har spesialistene fordypet seg i ulike spesialbehandlinger for å kunne forbedre resultatene på problemområder som Cellulitte, strekkmerker, Decolete, etc.
Utdannelsen har bestått av 4 ulike kurs, samt ulike foredrag om beauty, helse, ernæring, etc med bla forskere, leger og annet fagpersonell.
Alle Eximia spesialister er sertifisert med egen EXIMIA SPESIALIST lisens av Skin Medical Gruppen, og du som kunde kan be om å få se sertifikatet før behandlingene starter.

De Norske Eximia Spesialistene tilhører et internasjonalt samarbeid mellom en rekke Europeiske land for å utvide forståelsen og kunnskapen rundt de ulike problemområder for helse og skjønnhet.
De vil derfor delta i studiegrupper og internasjonale arrangementer samt webseminarer for å sikre deg som sluttkunde det optimale resultat for deg og din hud, kropp og helse.

Mulighet for å legge til bildetekst

KLINIKKER

Eximia City Clinic er spesialklinikker av høyeste kvalitet, hvor vi kombinerer det ypperste av innovativ teknologi, behandlingssystemer og spesialutdannede terapeuter samt et kvalitetsikrings-system til beste for sluttbruker.

 

Eximia City Clinic er et samarbeide mellom Bionix SRL, (produsent av Eximia) og Skin Medical Gruppen AS.

Konseptet er bygget for investorer og for hud & kroppsterapeuter som ønsker å jobbe selvstendig i et nytt og

spennende konsept og miljø.

Bionix SRL er et av verdens mest innovative selskaper innenfor teknologi i helse og skjønnhetsbransjen. De leverer kvalitetsrike high-end produkter verden over.  Skin Medical Gruppen AS er kjent for sine prisvinnende konsepter både nasjonalt og internasjonalt, og samarbeidet mellom selskapene har ført frem til et strømlinjeformet franchise konsept, som viser en ny vei for fremtidig drift innenfor skjønnhetsbransjen.

Ønsker du å bli spesialist ?

Som utdannet Eximia Spesialist vil kunne bestemme det meste selv. Du vil ha frihet til å bestemme din egen arbeidstid og arbeidsmengde. Vi lever i en moderne tidsalder, og muligheten for kortere arbeidstid, mer frihet, uten å redusere inntekten er der, bare en griper muligheten.

DU BESTEMMER!

Bestill dine arbeidsøkter online i vår nye arbeidssystem, hvor du bestemmer deg for tiden er lagt ut slik at du har en høy inntekt i den effektive arbeidstiden, som vi det foreslått seg selv er 4 timer per dag. Du bør også sette av tid tilplanlegging og markedsføring av din egen lille bedrift. Eximia klinikker vil være åpne fra 0700-2300 og du bestemmer hvilke fire timer eller mer, du vil jobbe. Som Eximia Spesialist vil du jobbe selvstendig. Du bruker et enkelt online booking system og sammen med klienten vil du finne ledig tid og plass i klinikken du fritt velger. Hvis du vil ha én fridag eller mer, kan du enkelt planlegge dette også!